Ravind, logo

Management for hire

Hjelp med rekruttering eller innleid kompetanse

 Har din bedrift behov for ekstra ressurser innen økonomi og regnskap i en kortere periode? Få raskt på plass riktig kompetanse. I Ravind har vi tilgang til et stort kompetanse nettverk slik at vi kan bistå ved sykemeldinger, permisjoner eller lengre oppdrag. Vi har i dag 3 personer som er helt eller delvis utleid som hhv økonomisjef, Senior Controller og som regnskapsmedarbeider. 

Økonomisjef/Regnskapssjef

Hos Ravind kan du leie en økonomisjef/regnskapssjef. Rollen som økonomisjef/regnskapssjef er svært viktig og krever bred erfaring. Våre ressurser vil sørge for at du har full kontroll på økonomien og bidra med å strukturere og effektivisere virksomheten.

Controller

En controller har god kontroll samt oversikt over virksomhetens regnskapsmessige aktiviteter. Hos oss kan du leie en controller som sørger for at bokføringen av regnskapet er utført på en så tilfredsstillende måte slik at du er sikker på at bedriftens økonomiske situasjon er under kontroll.

Styrekompetanse

Flere av våre ansatte har god kompetanse og lang erfaring og bidrar gjerne i ditt styre på områder som bla; strategi, ledelse og økonomi.

Ta gjerne kontakt med oss

Ravind logo, footer

Ravind AS

Sjåheimvegen 26, 3540 Nesbyen
479 56 947post@ravind.no
Personvern | © | Levert av TALA